Utcai Sport Autó Tuning
KeményszilentGarancia & AdatvédelemVásárlás-fizetésGyakori kérdésekSzilent tanácsadóKapcsolat
BELÉPÉS

E-mail cím: 
Jelszó:

KOSÁR

A kosár jelenleg üres.

HÍREK
Új BMW szilentek,X5,E70,F15,E71,F16 modellekhez! 2024-04-22 17:39
Ezen a héten a BMW X5 (E70 és F15) vagy X6 (E71 és F16) modellekhez örömmel mutatunk be egy könnyen beszerelhető szilentbetét-megoldást!!
Tovább »
Szilent teszt 2014-12-26 22:32
Korábbi szilent tesztünk, ezúttal BMW-ben
Tovább »
Új járművek 2014-02-06 9:35
Új Járművekhez érhetőek el szilentek.
Tovább »
VW T3 2014-02-02 14:33
Új termékek VW T3 tulajdonosoknak!

Tovább »
Totalcar 2013-12-06 12:06
Powerflex a címlapon!

Tovább »
Renault Clio II. 2013-12-03 15:36
Két új termék a Renault Clio II. tulajdonosok számára!Tovább »
ADATVÉDELEM, JÓTÁLLÁS

Adatvédelem:

Regisztráció:
A webáruházunkból való rendelés (mint minden webáruházban) regisztrációhoz kötött. A regisztráció alkalmával meg kell adnia  névét, címét, e-mail címét és telefonszámát.  Ezen adatokat a Kipex Kft. internetes áruháza, számlázó és postázó szoftverjei eltárolják, hogy a legközelebbi rendelés gördülékenyebb legyen. Az elmentett adatokat harmadik félnek semmilyen formában és célból nem adjuk ki, tehát nem kell félnie a kéretlen levelektől, marketinges telefonos zaklatásoktól.

Jótállás, áruvisszavétel:

Áruvisszavétel:
Az internetes vásárlás egyik hátránya, hogy a kiválasztott terméket nem tudjuk élőben szemügyre venni. Amennyiben az Ön által megrendelt termék mégsem felel meg Önnek, azt sértetlen, hiánytalan állapotban, hiánytalan csomagolásban, az átvételtől számított 8 munkanapon belül visszaadhatja nekünk akár postán, akár személyesen. Visszáru esetén a felmerülő postaköltségeket nem térítjük vissza. Utánvéttel feladott visszárut nem veszünk át, ellenőrzés után az előre leegyeztetett számlaszámra az áru értékét visszautaljuk. Egyes termékeket egyedi rendelésre, külföldről rendelünk meg. Bizonyos esetekben ezek az árucikkek másnak szinte eladhatatlanok (pl. ritka autótípus esetén). Ezen termékek megrendelésekor jelezzük, Önnek, hogy csak technikai probléma miatt vesszük vissza (pl. nem illeszkedik az Ön autójába), meggondolás esetén (még sincs rá szüksége) csak a külföldre való visszaküldés költségének levonásával vásároljuk vissza a terméket. Használt, kipróbált, sérült állapotú vagy csomagolású terméket nem áll módunkban visszavásárolni!

Jótállás:
Termékeink mind rendelkeznek jótálással. Ugyanúgy, mint bármilyen terméknél a hibás terméket  a gyártó megvizsgálja, hogy rendeltetésszerűen volt-e használva. Ez pl.a  híradástechnikai eszközök esetében egyszerű kérdés, de sajnos a  tuning- és versenyalkatrészek esetében nehéz ügy. Egy autó óriási határokon belül tuningolható, amatőr vagy profi versenyen hatalmas igénybevételnek tehető ki. A sport vagy versenyalkatrészekre a garancia akkor érvényes, ha egyértelműen bizonyos, hogy nem a gyárinál jóval nagyobb teljesítmény, vagy a tervezettnél jóval nagyobb igénybevétel okozta az alkatrész roncsolódását. Ezt a nézetet szerencsére minden versenyző és tuner vásárlónk osztja, így jótállási ügyben vitás helyzetünk még nem volt!

POWERFLEX "örökgarancia" feltételei:

- A jótállási igényt az eredeti vásárlónak kell bejelenteni a POWERFLEX-nek, tehát esetünkben nekünk, a Kipex Kft.-nek kell eljárnunk a gyártónál. ( itt megjegyezném, hogy az E-bay-en vásárolt termékek esetében ez az eljárás gyakorlatilag kivitelezhetetlen.)

- Az igény benyújtásakor közölnünk kell értékelhető minőségű fényképeket a rossz alkatrészről, tájékoztatást kell adnunk a beépítés módjáról, a használat körülményeiről és az autó gyáritól eltérő alkatrészeiről.(pl. felni, slick gumi, futómű, utángyártott ez+az)

- A garancia csak és kizárólag a hibás szilentblokkra terjed ki, a gyártó nem vállal felelősséget más alkatrészekben keletkezett károkért, illetve a szerelési költségekért!

- A jótállás feltétele a vásárláskor kapott számla és a beépítési számla.

- A jótállás csak a gyári kivitelű autókba beszerelt szilentek-re terjed ki.

A jótállás elbírálása során minden információt meg kell adnunk a POWERFLEX-nek az esetről. Ez a fajta hozzáállás akadékoskodásnak tűnhet, de ez nem azért szükséges, hogy legyen mibe belekötni, hanem ezek alapján lehet a leghatékonyabban terméket fejleszteni. Lásd. pl. a PFF5-301-es szilent már a 3.-ik generációját éli, a mostani verzió gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

Mivel valamilyen szinten egy kopó alkatrészről van szó, mi is meglepetten olvastuk az örökgaranciáról szóló értesítést. A Kipex Kft. minden esetben a lehető legnagyobb gondossággal fog eljárni vásárlói jótállási igényeinek ügyében, maximálisan a vásárló érdekeit szem előtt tartva, de csak az EPTG Ltd. által jóváhagyott igényeket fogja teljesíteni.

Autóalkatrész visszavétel:
Sajnos ahány féle autó, annyi féle alkatrész. Mindent megteszünk, hogy az Ön autójához pontosan illeszkedő alkatrészt küldjünk, de néha -ha ritkán is- ez nem sikerül, még alvázszám birtokában sem. Ez esetben nagyon fontos felhívnia autószerelője figyelmét, hogy az autó szétszerelése előtt ellenőrizze az új alkatrész helyességét. Minden új alkatrész ellenőrzése beszerelés nélkül is elvégezhető, így felpróbált, összekoszolt, zsíros kézzel összetapogatott állapotú vagy csomagolású autóalkatrészt nem áll módunkban visszavásárolni! Szerencsére ezt minden autószerelő jól tudja, így nem gyakori az ilyen eset, de azért nem árt figyelmeztetnie autószerelőjét, mert az Ön zsebe bánhatja a szerelő figyelmetlenségét. A fentiek miatt, nem vállalunk felelősséget a feleslegesen elvégzett munka díjáért, felesleges szét és összeszerelésért és egyéb, a késedelem miatt bekövetkezett kárért.

Műbizonylat, saját felelősség:
Az alkatrészek nem rendelkeznek műbizonylattal, és közúton hivatalosan nem használhatóak. Sajnos ez a tuning alkatrészek többségére igaz, így próbálják a gyártók az árakat elérhető határokon belül tartani. Az ebből fakadó károkért felelősséget nem vállalunk, mindenki saját felelősségre használhatja azokat.

Több, mint 5 éve forgalmazzuk a POWERFLEX szilenteket.Az általunk eladott ezernél is több POWERFLEX szilent 99%-át érvényes forgalmi engedéllyel rendelkező autókba építik be. Még sosem érkezett panasz arra, hogy vizsgán vagy bárhol probléma lett volna, pedig az esetek nagy részében a vizsgára való felkészítéskor kerülnek be az új poliuretán szilentek. A POWERFLEX szilent nem összetévesztendő egy Xenon lámpával, amiért még a rendőr is büntet!

A fenti tájékoztató remélem nem ijesztette el Önt a vásárlástól, szerencsére a fentiekból adódó vitás esetünk még nem fordult elő.