Utcai Sport Autó Tuning
KeményszilentGarancia & AdatvédelemVásárlás-fizetésGyakori kérdésekSzilent tanácsadóKapcsolat
BELÉPÉS

E-mail cím: 
Jelszó:

KOSÁR

A kosár jelenleg üres.

HÍREK
Új BMW szilentek,X5,E70,F15,E71,F16 modellekhez! 2024-04-22 17:39
Ezen a héten a BMW X5 (E70 és F15) vagy X6 (E71 és F16) modellekhez örömmel mutatunk be egy könnyen beszerelhető szilentbetét-megoldást!!
Tovább »
Szilent teszt 2014-12-26 22:32
Korábbi szilent tesztünk, ezúttal BMW-ben
Tovább »
Új járművek 2014-02-06 9:35
Új Járművekhez érhetőek el szilentek.
Tovább »
VW T3 2014-02-02 14:33
Új termékek VW T3 tulajdonosoknak!

Tovább »
Totalcar 2013-12-06 12:06
Powerflex a címlapon!

Tovább »
Renault Clio II. 2013-12-03 15:36
Két új termék a Renault Clio II. tulajdonosok számára!Tovább »
GYAKORI KÉRDÉSEK

Amennyiben az alábbiakban nem talál választ kérdéseire, kérjük, ne habozzon telefont vagy billentyűzetet ragadni, készséggel állunk rendelkezésére!

Mennyi a termékek szállítási ideje?
Ha készleten van leadott rendelése, akkor két-három napon belül Önnél van a termék. Amennyiben a megrendelt termék nem lelhető fel raktáron, haladéktalanul értesítjük Önt a várható szállítási időről. Ha az általunk megadott szállítási idő nem megfelelő Önnek , azonnal elállhat a megrendeléstől.

Mennyire tartós a keményszilent?
A keményszilentek tömör kialakításukból és kemény anyagukból kifolyólag sokkal tartósabbak a normál gumiszilenteknél. Mivel nem tartalmaznak természetes anyagokat, belátható időn belül nem öregszenek, ezért is vállalja a gyártó nyugodt szívvel az élettartam garanciát.

Homológ alkatrész a Powerflex keményszilent?
Igen, "N" csoportos versenyautókban is homológ.

Láttam az interneten fekete színű extra kemény Powerflex szilentet. Az is kapható?
Igen, készít a Powerflex 90%-os keménységű szilentet is, ami minden esetben fekete színű. Ezeket a szilenteket a keménysége miatt főleg pályaautózáshoz és egyéb extrém igénybevételhez javasoljuk, általában a normál Powerflex szilentek is bőven elegendőnek bizonyulnak eddig, legyen szó driftről, vagy rallyról.

Miért érdemes Powerflex szilentet vásárolni, ha lehet itthon "zöldszilentet" forgácsoltatni olcsóbban?A Powerflex szilentek keménysége optimális. Általánosságban elmondható, hogy az optimális keménységű szilent anyaga túl puha a forgácsoláshoz, így a Powerflex szilentek is sablonos öntéssel készülnek. A zöldszilent (Vulkollan) sokkal keményebb anyag a Powerflex  anyagánál, de preciziós forgácsolásra csak az alkalmas.

Szeretném kipróbálni a szilentet, de nem tudom hol szereltessem be?A Powerflex szilentek beszerelése nem jelent nagyobb kihívást, mint egy átlagos szilent cseréje, így a szervizek többsége vállalja a beszerelést.